arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckfacebooklinkedinorangetalentsearchtwitter Ga naar content
Menu

Van Werven UK lid British Plastics Federation

"Van Werven UK is verheugd aan te kondigen dat wij een geaccrediteerd lid zijn geworden van de British Plastics Federation", aldus Mark Talpade, commercieel manager. De British Plastics Federation (BPF) is 's werelds langstlopende vereniging voor kunststofhandel, opgericht in 1933 om de Britse industrie te vertegenwoordigen.

De British Plastics Federation heeft meer dan 450 leden in de hele productieketen. Dit omvat recyclers van kunststoffen, producenten en leveranciers van polymeren, fabrikanten van additieven, dienstverleners, eindgebruikers, kunststofverwerkers en machinefabrikanten, die in totaal meer dan tachtig procent van de omzet vertegenwoordigen.
Duurzaamheid, veiligheid en onderwijs
Het hoofddoel van de BPF is het promoten van een succesvolle kunststofsector in het VK, door het aanbieden van lidmaatschapsdiensten aan de verschillende BPF-groepen, waaronder projecten, evenementen, updates, onderzoek en andere activiteiten. De BPF werkt ook aan industriebrede kwesties zoals duurzaamheid, veiligheid en onderwijs. Talpade: "Als een toonaangevende plastics recycler hoopt Van Werven bij te dragen en toe te werken aan een circulaire economie binnen de kunststofindustrie."
Terug naar overzicht
Verder lezen