arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckfacebooklinkedinorangetalentsearchtwitter Ga naar content
Menu

Van Werven tekent nieuw contract tijdens vakbeurs Recycling

Dé nationale vakbeurs voor recyclingtechniek en afvalmanagement wordt deze maand voor het tiende jaar gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Voor Van Werven dit jaar extra feestelijk; op de tweede beursdag tekenen zij een nieuw samenwerkingscontract.

Eigenaar Easyfairs en afvalpartner Van Werven gaan opnieuw samenwerken. Het afval van de Evenementenhal-locaties Gorinchem en Hardenberg, jaarlijks goed voor meer dan tweehonderd events, worden gescheiden aan de bron en vervolgens opgehaald en verwerkt door Van Werven. CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland: “Men kan zich voorstellen dat al die events leidt tot de nodige afvalstromen. We hebben al goede stappen gemaakt, maar we streven ernaar om de hoeveelheid afval per bezoeker verder te verminderen en meer en beter te recyclen.”

Docu ‘Kunststof de grondstof’

“Afval verbranden is in onze ogen geen oplossing. Op onze recyclingvestigingen maken we van zo’n 92 procent van het afval weer nieuwe producten. Recycling is niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar bespaart ook kosten. Bij Van Werven noemen we dit samen werken aan échte oplossingen”, zegt CEO Ton van der Giessen van Van Werven. Nieuwsgierig wat Van Werven doet om de plastic afvalberg kleiner te maken? Bekijk hier een gedeelte uit de documentaire ‘Kunststof de grondstof’.

Verscheidenheid aan bedrijven

Naast het tekenen van het contract ziet Van Werven ernaar uit om op de beurs zijn relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te bouwen. “De vakbeurs is een goede plek om onze relaties op een informele manier te spreken. Daarnaast kunnen we onszelf presenteren aan bedrijven die ons nog niet goed kennen. Het is mooi om de verscheidenheid aan bedrijven op de beurs te ervaren. Allemaal hebben we op de een of andere manier te maken met recycling”, vertelt Arne Herpoele, general manager.

Informatie

Wij ontmoeten u graag op onze stand voor meer informatie over onze recycling van gemengde harde kunststoffen en onze visie op een circulaire samenleving. De vakbeurs Recycling 2019 vindt plaats van 19 tot en met 21 november.


Vakbeurs Recycling, stand B102
19 november 2019 | 13.00 – 21.00
20 november 2019 | 13.00 – 21.00
21 november 2019 | 13.00 – 21.00


Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

190618 Recycling19-Banner-BezoekStand-336x280p.png
Terug naar overzicht
Verder lezen