arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckfacebooklinkedinorangetalentsearchtwitter Ga naar content
Menu

Van Werven aanwezig op RWM beurs in Birmingham

Voor het eerste jaar neemt Van Werven deel aan de grootste recyclingbeurs van de UK. Genaamd RWM (Recycling & Waste Management Exhibition and Conference). Met meer dan vijfhonderd deelnemende bedrijven zien we uit naar twee interessante dagen.

“RWM is de enige beurs in het Verenigd Koninkrijk waar verschillende sectoren binnen de afval- en recycling industrie samenkomen om elkaar te ontmoeten en ideeën te ontwikkelen”, vertelt Mark Talpade, inkoopmanager van de vestiging in Engeland, die persoonlijk op de beurs aanwezig zal zijn. Mark: "Van Werven zal op de beurs staan om de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf te tonen, maar ook de toekomstige investeringsplannen in de recyclingindustrie te bespreken, in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de Europese Unie.”

Op de beurs zullen alle partijen binnen de afval- en recyclingsector aanwezig zijn. Van Werven zal veel afvalbeheerfirma’s spreken, maar ook lokale autoriteiten, consultants en adviespanels. Ook zullen belangrijke discussies gevoerd worden over de ‘Brexit’ consequenties voor de industrie en er zal ruimte zijn om te spreken over de toekomst.

Wat de bezoekers van onze stand kunnen verwachten? “Je krijgt een interessante kijk op de huidige methoden om je plastic afval te recyclen. We informeren over hoe we verschillende materialen recyclen en wat wel en niet hergebruikt kan worden. Uiteindelijk hopen we een iedere bezoeker goed te kunnen informeren en veel interesse te wekken voor de mogelijkheden die wij in Europa te bieden hebben”, aldus Mark Talpade.

Informatie

Wij ontmoeten u graag op onze stand voor meer informatie over onze recycling van gemengde harde kunststoffen en onze visie op een circulaire samenleving. De RWM beurs in Birmingham vindt plaats op 12 en 13 september.

RWM Exhibition Birmingham, stand 4K12
12 september 2018 | 10.00 – 17.00
13 september 2018 | 10.00 – 17.00
 
The NEC
Pendigo Way 
Marston Green
Birmingham
West Midlands 
B40 1NT

RWM.png
Terug naar overzicht
Verder lezen