arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckfacebooklinkedinorangetalentsearchtwitter Ga naar content
Menu

Van Werven op 10 en 11 april aanwezig op PRSE

Voor het derde jaar op een rij staat Van Werven met een stand op de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) in de RAI te Amsterdam. Zo’n honderdtwintig bedrijven in de recyclingbranche zullen op 10 en 11 april als standhouder aanwezig zijn.

De Plastics Recycling Show Europe werd gelanceerd als de eerste speciale kunststofrecyclingbeurs op het vasteland van Europa. Het is daarom dé beurs voor de Europese kunststofverwerkingsindustrie. Honderdtwintig toonaangevende namen op het gebied van kunststofrecycling, recyclingmachines en -diensten zijn aanwezig om meer te vertellen over hun diensten en de nieuwste innovaties binnen deze industrie.

Gratis toegang

Net als andere jaren hoopt Van Werven op de beurs zijn relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te bouwen. Rob Labots, manager sales & business development: ‘’Van Werven blijft met recycling plastics vernieuwen en ontwikkelen. Het is daarom enorm interessant om ook dit jaar langs te komen bij onze stand.’’ Via www.prse-visitor.reg.buzz kunt u zich aanmelden om de beurs (gratis) te bezoeken.

Informatie

Wij ontmoeten u graag op onze stand voor meer informatie over onze recycling van gemengde harde kunststoffen en onze visie op een circulaire samenleving. PRSE vindt plaats op woensdag 10 en donderdag 11 april 2019.

 

Plastics Recycling Show Europe (PRSE)
Stand D24
Woensdag 10 april          10.00 uur – 17.00 uur
Donderdag 11 april         10.00 uur – 16.00 uur

RAI Amsterdam
Hal 7
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

 

Terug naar overzicht
Verder lezen